3 snabba sommarsallader

3 snabba sommarsallader

SvårighetEnkelt
Tillagning25 min

Tillagning

    Gör så här:Topping 1:
  1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Blanda pastan med peston.
  2. Skölj och halvera körsbärstomaterna. Skär vattenmelonen i kuber.
  3. Blanda pastan med tomater och vattenmelon. Smula över fetaost och toppa med mynta. Smaka av med salt och peppar.
  4. Topping 2:
  5. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
  6. Skär zucchinin i tunna skivor och grilla eller stek i hälften av oljan tills den får färg.
  7. Skär tofun i kuber och stek tills den får färg.
  8. Skölj spenaten. Tvätta och finriv skalet av citronen. Blanda spenat, citron och den andra hälften av oljan med pastan.
  9. Toppa med tofu och zucchini och smaka av med salt och peppar.
  10. Sätt ugnen på 225°C. Skölj och skär nektarinerna i bitar. Lägg i en form med 2 msk olja och ½ tsk salt. Rosta i ugnen ca 25 min.
  11. Topping 3:
  12. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
  13. Toppa pastan med nektariner, mozzarella, prosciutto och basilika. Ringla över lite olivolja och smaka av med salt och peppar.