Tillagning
- Gör så här:Topping 1:
- Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Blanda pastan med peston.
- Skölj och halvera körsbärstomaterna. Skär vattenmelonen i kuber.
- Blanda pastan med tomater och vattenmelon. Smula över fetaost och toppa med mynta. Smaka av med salt och peppar. Topping 2:
- Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
- Skär zucchinin i tunna skivor och grilla eller stek i hälften av oljan tills den får färg.
- Skär tofun i kuber och stek tills den får färg.
- Skölj spenaten. Tvätta och finriv skalet av citronen. Blanda spenat, citron och den andra hälften av oljan med pastan.
- Toppa med tofu och zucchini och smaka av med salt och peppar.
- Sätt ugnen på 225°C. Skölj och skär nektarinerna i bitar. Lägg i en form med 2 msk olja och ½ tsk salt. Rosta i ugnen ca 25 min. Topping 3:
- Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
- Toppa pastan med nektariner, mozzarella, prosciutto och basilika. Ringla över lite olivolja och smaka av med salt och peppar.