Anchokryddade grillskivor med bönsallad, picklad lök och bakad potatis

Anchokryddade grillskivor med bönsallad, picklad lök och bakad potatis

SvårighetMedium
Tillagning1:40 h

Tillagning

    Gör såhär:

    1. Spareribs: Grilla köttet i 3-4 min. på varje sida.

    2. Bönsallad: Skiva löken tunt och marinera i 123-lag i minst en halvtimme. Koka bönorna i 1 min. i rikligt saltat vatten. Kyl sedan i isvatten. Häll av vattnet och blanda bönorna med löken och vinägretten nedan.

    3. Senapsvinägrett: Vispa ner oljan i senapen och tillsätt vinägern under kraftig vispning. Smaka av med honung och eventuellt mer vinäger.

    4. Glödbakad potatis: Blanda potatis, olja och salt. Slå in varje potatis i aluminiumfolie och lägg intill grillglöden i ca 40 min. Vänd på dem efter halva tiden. Testa med en kniv om de är klara - om det går lätt att sticka igenom är potatisarna färdiga att serveras.