Honungsglaserad fläskkarré med citronyoghurt och sallad på mango, paprika och tomat

Honungsglaserad fläskkarré med citronyoghurt och sallad på mango, paprika och tomat

SvårighetEnkelt
Förberedelse3:00 h
Tillagning45 min

Tillagning

    Gör så här:

    1. Låt dennaturella yoghurten rinna av i kaffefilter i ca 3h.

    2. Sätt ugnen på grill på ca 250 °C. Lägg grillpinnar i blöt. Skär köttet i tunna skivor, trä på grillpinnarna och lägg på en ugnsplåt. Grilla knaprigt i ca 5 minuter och ta ut ur ugnen.

    3. Blanda den avrunna yoghurten med honung, rivet citronskal, pressad vitlök, salt och peppar.

    4. Blanda samman alla ingredienser till salladen.

    5. Blanda paprikakrydda och honung, pensla på köttet och griljera ytterligare några minuter under grill-elementet. Köttet ska bli knaprigt och gyllenbrunt.

    6. Servera den knapriga fläskkarrén med sallad och youghurtsås.